Geslaagd optreden in zorghotel Revitel

Op zaterdag 13 april jl. mocht Puic optreden in Revitel in Leiden. Fanja, een van de leden van Puic, is vrijwilliger in dit zorghotel, waar mensen verblijven om te revalideren.

Na even ‘landen’ en inzingen begaven we ons naar een gezellige huiskamer waar al diverse mensen klaar zaten om naar ons te luisteren. We zongen een divers repertoire, liedjes van heel vroeger, liedjes van ons vorige Keltische project en liedjes van het ‘filmmuziek’ project waar we momenteel aan werken. Het was even wennen aan de ruimte, maar het was heerlijk zingen met pianobegeleiding door Mark Bruurmijn en natuurlijk onder leiding van Marlies.

Het publiek deed actief met ons mee. Verschillende mensen zongen stukjes mee met bekende nummers zoals ‘Pride’ en ‘Up where we belong’ en we zagen hen zichtbaar genieten van gevoelige liedjes als ‘Danny boy’, ‘Gabriellas sang’ en ‘You’ve got a friend’. Een enthousiaste dame uit het publiek vroeg op een gegeven moment om ‘Nederlandstalige meezingers’. Natuurlijk is Puic altijd in voor wat improvisatie. Prompt zetten Marlies en Mark ‘Daar in het kleine café aan de haven’ in gevolgd door ‘Aan de Amsterdamse grachten’. Puic viel meteen in en het publiek deed enthousiast mee. Wat een heerlijke sfeer.

Na afloop zei deze aardige vrouw: “Jullie mogen volgende week weer komen!” Dit was voor ons een groot compliment en, net als het publiek, heeft Puic weer genoten.

We komen graag nog een keer terug en dan nemen we extra Nederlandstalige meezingers mee!